Jäsenkirje 1/2018, maaliskuu

Hyvä Oulu-Matagalpa -ystävyysseuran jäsen,

Tässä sinulle jäsenkirje ja tiedot jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenmaksut mahdollistavat toimintamme Matagalpan hyväksi, ja jäsenten määrä antaa painoarvoa, kun asioimme esimerkiksi kaupungin kanssa. Kiitos jäsenyydestäsi!

Tämän kirjeen kääntöpuolella on kutsu yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokous pidetään keskiviikkona 14.3. klo 18 Valveen kahviossa Konst o. Delissä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.


Vuosikokouksessa yhdistykselle valitaan uusi hallitus. Aktiivijoukkomme on kutistunut varsin pieneksi – uudet hallituksen jäsenet otamme ilolla mukaan toimintaan! Yhdistyksen hallitus järjestää muutaman tapahtuman vuodessa sekä hallinnoi kummihanketta ja kehitysyhteistyöhanketta. Jos haluaisit tulla mukaan toimintaan, niin tule vuosikokoukseen tai ota yhteyttä pj.oulumatagalpa(a)gmail.com. Erityistaitoja et tarvitse, kiinnostus toimintaamme kohtaan riittää.

* * *

Kevään ravintolapäivä on lauantaina 19.5. ja olemme suunnitelleet osallistuvamme siihen viime vuoden tapaan. Pystytämme El Picoteo -katukeittiömme Otto Karhin puistoon ja varaamme enemmän ruokaa kuin viimeksi, jolloin jouduimme sulkemaan odotettua aiemmin ruuan loputtua. Ruokalistalle tulee gallo pintoa, maissintähkiä, tortilloja ja salaattia.

Ilmoittelemme tapahtumasta lähempänä nettisivuilla ja Facebookissa. On mukava nähdä teitä jäseniä El Picoteon asiakkaina, joten voit laittaa tapahtuman jo kalenteriisi.

* * *

Nicaraguassa lastenkeskus Las Hormiguitas on saanut kummien maksamat avustukset ja toiminta on pyörähtänyt käyntiin. Myös viime vuoden lahjoitukset eli Oulun normaalikoulun yläkoulun ja lukion taksvärkkikeräys Las Hormiguitasille ja Kastellin lukion taksvärkkikeräys Miguel Larreynagan koululle on toimitettu perille. Kiitämme lämpimästi kyseisiä kouluja huomattavista lahjoituksista Oulun kummikaupungin lasten ja nuorten hyväksi!

Tapaamisiin vuosikokouksessa tai ravintolapäivässä!

Kati Ylinampa, puheenjohtaja

Kategoriat: ajankohtaista

Kommentointi on suljettu.