Lähde Etvo-vapaaehtoiseksi Matagalpaan!

Haku vuoden 2016 vapaaehtoistyöpaikkoihin on käynnissä nyt ja jatkuu 1. syyskuuta saakka. Tarjolla on 20 paikkaa 13 eri maassa. Vapaaehtoistyötä tehdään kehitysyhteistyön parissa suomalaisten kansalaisjärjestöjen paikallisissa kumppanijärjestöissä. Matagalpassa, Nicaraguassa on kaksi erilaista paikkaa: toinen lastenkeskus Las Hormiguitasissa ja toinen Movimiento Comunalin toimistossa.

Las Hormiguitasissa vapaaehtoinen pääsee tekemään työtä kadulla työskentelevien lasten kanssaja hallinnoimaan kummilapsihanketta. Movimiento Comunalin toimistossa vapaaehtoistyö keskittyy hankehallintoon ja kahden kehitysyhteistyöhankkeen (ympäristökasvatus ja lasten ravitsemus) toteutuksessa avustamiseen. Molempiin paikkoihin haetaan espanjankielentaitoista henkilöä, jonka vapaaehtoisjakso kestäisi mielellään puoli vuotta tai pidempään.

Vapaaehtoistyö on omakustanteista. Hakijoilta edellytetään vähintään 22 vuoden ikää – yläikärajaa ei ole. Etvo-vapaaehtoistyö on tarkoitettu eri elämäntilanteissa ja -vaiheissa oleville ihmisille.

Etvo-vapaaehtoisajasta vapaaehtoiset ovat saaneet käytännön työelämätaitoja raportoinnista esiintymiskokemukseen ja opetusmateriaalien suunnittelusta viestintäosaamiseen. Lisäksi vapaaehtoisaika on antanut uusia näkökulmia, epävarmuuden sietokykyä sekä lisännyt itseluottamusta.

Katso tarkat kuvaukset vapaaehtoispaikoista Matagalpassa:

http://www.etvo.fi/kohdemaat/latinalainen-amerikka/nicaragua

Lisää tietoa etvo-ohjelmasta ja hakuohjeista www.etvo.fi

Kategoriat: ajankohtaista

Kommentointi on suljettu.