Liity jäseneksi!

Seuramme toimintaan ovat tervetulleita kaikki Keski-Amerikasta, Nicaraguasta ja kehitysyhteistyöstä kiinnostuneet. Seuran hallitus valitaan ensimmäisellä vuosineljänneksellä aina seuraavalle vuodelle ja siihen otamme aina mielellämme mukaan uusia innokkaita toimijoita. Hallitukseen kuuluminen ei tokikaan ole edellytys toiminnalle – kokouksiin ja seuran toimintaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet ihan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Seurassamme on mahdollisuus osallistua kehitysyhteistyöhankkeiden suunnitteluun, seurantaan ja ohjaukseen, toteuttaa kansainvälisyyskasvatustoimintaa sekä järjestää kulttuuritoimintaa ja muita tapahtumia Oulussa. Mukaan päästäksesi voit ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai tulla suoraan hallituksen kokoukseen. Kokousajat ilmoitetaan seuran etusivulla. Seurassamme on noin 70 jäsenmaksunsa maksanutta henkilö- ja järjestöjäsentä. Seuran jäsenmaksu vuonna 2018 on 12 euroa yksittäisiltä henkilöiltä ja 24 euroa järjestöiltä. Jäsenmaksut käytetään seuran toiminnan rahoittamiseen ja ne mahdollistavat mm. kulttuuri- ja varainkeruutapahtumien järjestämisen. Osa jäsenmaksuista suunnataan myös Nicaraguassa toteutettaviin kehitysyhteistyöhankkeisiin.

Miten liityn jäseneksi?

Maksa jäsenmaksusi jäsenmaksutilillemme FI21 5741 4020 1066 18. Summa on 12 euroa yksityishenkilöiltä ja 24 euroa yhteisöiltä. Kirjoita viestikenttään: oma nimesi ja osoitteesi. Tervetuloa mukaan!

Comments are closed.