JÄSENKIRJE 1/2020, HELMIKUU

Tervehdys Oulu-Matagalpa -ystävyysseuran tukijat,
tässä jäsenkirjeessä on kutsu vuosikokoukseen. Kirjeen mukana saat laskun jäsenmaksusta vuodelle 2020. Jäsenmaksut mahdollistavat toimintamme Matagalpan hyväksi. 

Kiitos jäsenyydestäsi!

Vuosikokous

Pidämme vuosikokouksen keskiviikkona 25.3. klo 18 Valveen kahviossa Konst o. delissä (Hallituskatu 7). Vuosikokouksessa seuralle valitaan hallitus, tarkastellaan edellistä vuotta ja päätetään seuraavan vuoden suuntaviivoista. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet. Hallitukseen mahtuu mukaan uusia tekijöitä, joten nyt on oiva tilaisuus aktivoitua ja tulla mukaan vapaaehtoistyöhön Matagalpan hyväksi. Hallitus kokoustaa noin seitsemän kertaa vuodessa sekä suunnittelee toimintaa ja tapahtumia myös sähköpostitse. Toiminta on niin aktiivista kuin hallituksen jäsenet haluavat – työmäärä ei siis ole kovin suuri. Voit rohkeasti ottaa yhteyttä puheenjohtajaan tai tulla vuosikokoukseen tutustumaan toimintaamme! 

Mahdollisuuksien tori syksyllä 2020

Oulun Mahdollisuuksien tori järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin organisoiman koululaisten Toivon Agenda -tapahtuman kanssa tiistaina 8.9. Tapahtuma-alueena on Hupisaaret ja tapahtuma järjestetään todennäköisesti osittain koulupäivän aikana ja osittain iltatapahtumana. 

Toiminta Matagalpassa

Matagalpassa teemme yhteistyötä Las Hormiguitasin kanssa kummilapsihankkeen muodossa. Lastenkeskus saa sitoutettua lapsia toimintaansa ja koulunkäyntiin, vaikka lapset tulevatkin haastavista kotitaustoista. Perheissä ei useinkaan kannusteta opiskeluun tai ymmärretä koulutuksen tärkeyttä tulevaisuuden kannalta. Uusimman kummilehden voit käydä lukemassa seuran nettisivuilta!

Hanketoimintaa meillä ei nyt ole Movimiento Comunalin kanssa, mutta olemme lähettäneet pienen avustuksen heidän toimintaansa myös tänä vuonna. Nicaraguan poliittinen tilanne on edelleen epädemokraattinen, mikä vaikeuttaa rahoituksen hakemista.

¡Hasta pronto! Palataan pian!

Kati Ylinampa            044 019 5516

puheenjohtaja            pj.oulumatagalpa@gmail.com

OULU-MATAGALPA -YSTÄVYYSSEURAN VUOSIKOKOUS 2020

Paikka: Valveen kahvio Konst o. deli (Hallituskatu 7)

Aika: 25.3.2020 klo 18

ESITYSLISTA

1.    Kokouksen avaus. Todetaan läsnäolijat.

2.    Kokouksen toimihenkilöiden valinta: valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.

3.    Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

4.    Kokouksen esityslistan hyväksyminen.

5.     Vuoden 2019 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen.

6.    Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen tilikauden 2019 aikana toimineille hallituksille ja muille vastuuvelvollisille.

7.    Hallituksen puheenjohtajan sekä varsinaisten ja varajäsenten valinta vuoden 2020 kevätkokouksen ja vuoden 2021 kevätkokouksen väliselle ajalle.

8.    Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2021.

9.    Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2021.

10.    Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta vuodelle 2021.

11.    Muut esille tulevat asiat.

12. Kokouksen päättäminen.

Comments are closed.