Jäsenkirje 1/2015, maaliskuu

Hei Matagalpan ystävät!

Vuosi 2015 on pyörähtänyt maaliskuuhun ja se tarkoittaa, että on aika kokoontua vuosikokoukseen käsittelemään viime vuoden toimintaa ja suunnittelemaan ensi vuotta. Lisäksi vuosikokouksessa valitaan seuralle uusi hallitus, joten se on oiva tilaisuus tulla mukaan tekemään vapaaehtoistyötä kehitysyhteistyön ja kansainvälisyyskasvatuksen saralla. Erityisesti olisi mukava saada lisää tiedottamisesta innostuneita tai espanjan kieltä taitavia hallituksen jäseniä.

Vuosikokous pidetään Pelastakaa Lapset ry:n kokoustilassa Kumppanuuskeskuksessa (Isokatu 47, 90100 Oulu, 5. krs) 25.3.2015 klo 18.00. Tervetuloa!

Etelän vapaaehtoisohjelma ETVO

Esa Westman on aloittanut vapaaehtoistyönsä Movimiento Comunalissa helmikuun alussa. Hänen päätehtävänään on seuramme rahoittamassa Ympäristökasvatushankkeessa ja Suomi-Nicaragua-seuran rahoittamassa Lasten ravitsemushankkeessa avustaminen.

Esa pitää videoblogia vapaaehtoisjaksostaan:  https://www.youtube.com/watch?v=95zAKVSmJUM

Lisäksi hän on ehtinyt tehdä lyhyen videon myös seuramme kanavalle www.youtube.com/channel/UCdf1pdSQhycFBmasL6Qvgpg

Juhlavuosi 2016

Oulu-Matagalpa –ystävyysseura täyttää 30 vuotta ensi vuonna. Juhlavuotta alamme suunnitella kuluvana vuotena. Viimeksi juhlimme isosti vuonna 2006, kun Oulun kaupunki antoi meille kaupungintalon hienot puitteet 20-vuotisjuhlaa varten. Yhteistyössä Suomi-Nicaragua –seuran kanssa saimme juhlaamme esiintyjän Nicaraguasta. Vuonna 2006 tehtiin myös juhlamatka, johon osallistui omakustanteisesti seuran jäseniä. Juhlamatkasta voi lukea nettisivuiltamme http://oulu-matagalpa.fi/wp/2006/08/29/juhlamatka-matagalpaan-kesakuussa-2006/#more-248

Vuosikokouksessa keskustelemme juhlavuodesta 2016 ja mahdollisesta matkasta.Tule paikalle tai ilmoita puheenjohtajalle kiinnostuksestasi osallistua vuoden tai matkan suunnitteluun!

¡Hasta pronto!

Kati Ylinampa

puheenjohtaja

pj.oulumatagalpa(a)gmail.com

Comments are closed.